Over Lingua Italiana

Lingua Italiana verzorgt al ruim 25 jaar professionele taaltrainingen voor het bedrijfsleven en overheidsinstellingen. Ook met taal, cultuur en communicatie ondersteunt Lingua Italiana Nederlandse bedrijven bij hun zakelijke contacten op de Italiaanse markt en vice versa. In dat kader verzorgt Lingua Italiana ook tolkdiensten. Speciaal voor particulieren organiseren wij groepscursussen en privélessen op alle niveaus.

Lingua Italiana werkt vanuit Eindhoven voor een groot aantal opdrachtgevers uit binnen- en buitenland. De groepslessen worden veelal in Eindhoven gegeven en voor de zakelijke markt wordt er zowel in-company als op locatie getraind. In 2007 is Lingua Italiana gestart met Italiaanse culturele taalreizen naar het mooie Piemonte. Met dit programma biedt Lingua Italiana haar relaties de mogelijkheid de Italiaanse taal met begeleiding in de praktijk te brengen. De uitgebreide kennis van het noordelijk deel van Italië is gebruikt om veel cultuur in de reizen te verwerken. Deze reizen worden georganiseerd voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.

Yvette Genefaas is de drijvende kracht achter Lingua Italiana. Zij heeft in Nederland zowel de universitaire opleiding Italiaans als Internationale Economische Betrekkingen afgerond en heeft zelf jarenlang in het noorden van Italië gewoond. Yvette staat bekend als een zeer enthousiaste docente die als near-native speaker de Italiaanse taal met veel flair en deskundigheid over weet te brengen.

Heeft u nog vragen over de taaltrainingen of één van onze andere diensten, of wilt u een afspraak maken voor een bedrijfsbezoek, neem dan contact op met Lingua Italiana. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden en uiteraard kunt u ons altijd geheel vrijblijvend vragen om een gerichte offerte.